У Львові затримали підозрюваного у замаху на вбивство, який переховувався від поліції.

У вівторок вранці, 24 березня, оперативники обласного управління стратегічних розслідувань, поліція та працівники прокуратури провели спецоперацію, під час якої вони затримали 33-річного підозрюваного. Його доставили до суду для обрання запобіжного заходу. Пише ZAXID.NET.

Як повідомила прес-служба прокуратури Львівщини, ще у вересні 2018 року 33-річний чоловік під час конфлікту поранив із вогнепальної зброї знайомого та втік із місця події. За скоєння замаху на вбивство його оголосили у розшук.

«Під час досудового розслідування було встановлено, що зловмисник раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема за нанесення тілесних ушкоджень працівникові правоохоронного органу. Також оперативники та слідчі зібрали матеріали щодо його причетності до ще одного злочину», – повідомили у відділі комунікації поліції області.

За результатами проведення розшукових заходів правоохоронці встановили місце можливого перебування злочинця та провели заходи для його затримання. Чоловік переховувався в одному із приватних будинків на території Львова. Аби поліцейські не могли його знайти, він заховався у шафу під купу одягу.

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Слідчі поліції повідомили затриманому про підозру за вчинення двох кримінальних правопорушень – замах на вбивство (ч. 1 ст. 15 ч. 1 ст. 115 ККУ) та хуліганство (ч. 4 ст. 296 ККУ). Підозрюваному загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

Галицький районний суд м. Львова обрав підозрюваному запобіжний захід - тримання під вартою із можливістю внесення 168 тис. грн застави.

затримання: джерело ГУ Національної поліції

затримання: джерело ГУ Національної поліції

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Харковом озвірілий онук задушив бабусю і чиркнув сірником, копи "позеленіли" від побаченого

Як повідомляє портал «Знай.uа» На очах у малолітніх дітей чоловік зарізав власну дружину, тещу та тестя, деталі

Також «Знай.uа " писав, що У Львові на пустирі знайшли понівечене тіло - карантин "розв'язав руки" вбивцям, фото не для слабкодухих