Патрульні поліцейські перевіряють виконання обмежувальних заходів щодо пасажирських перевезень під час карантину.

Львівські поліцейські перевірили, як пасажири та водії громадського транспорту дотримуються умов карантину. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Львівської області.

скріншот із Фейсбуку

У поліції кажуть, що їхня робота у даний момент більше спрямована на профілактику серед населення: пояснюють, чому ввели карантин та які обмеження діють.

Тих порушників, які на зауваження інспекторів не реагують, уже почали виписувати штрафи. Наприклад, на вулиці Сяйво водій автобуса замість дозволених 10 пасажирів, перевозив 24. Патрульні склали на нього протокол за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) КУпАП.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

фото: Національна поліція Львова

Загалом по місту станом на обід 19 березня поліцейські вже склали 5 протоколів за відповідною статтею, які направлятимуть в суд.

фото: Національна поліція Львова

фото: Національна поліція Львова

Хочеться нагадати, щоб ви ставилися розумінням до карантинних заходів. Це необхідно для того, щоб убезпечити себе та інших від зараження вірусом.Кожен з нас має розуміти, що від дотримання цих важливих правил залежить наше з вами здоров'я і життя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Львів заполонять тисячі заробітчан із Польщі - що змусило українців тікати до охопленої коронавірусом батьківщини

Як повідомляє портал «Знай.uа» Пропагандисти Путіна "закрили" у Львові метро, якого не існує і епічно осоромилися на весь світ

Також «Знай.uа " писав, що Львів'яни вистоюють шалені черги за візами, начхавши на закриті кордони - кадри істерії