У Львові пенсіонер разом зі своїми спільниками видурив у людей майже мільйон гривень. Правоохоронці погодили підозру трьом учасникам організованої групи.

Про це повідомляє інформаційний портал "Depo.Львів".

Львівські правоохоронці встановили, що 65-річний пенсіонер разом зі своїми спільниками видурив у людей майже 800 тис. грн. Відомо, що пенсіонер понад 20 років займав різні посади в банківських установах та був детально обізнаним із функціонуванням цієї системи.

Ілюстративне фото


Встановлено, що зловмисники підшукували клієнтів, які хотіли здійснити вклади депозитів та від імені банківської установи підробляли фінансово-бухгалтерські документи та депозитні договори. Проте гроші на рахунку у банку не розміщувалися, а переходили у власність аферистів. Таким чином, упродовж 2015 – 2016 років вводили в оману вкладників.

Учасникам злочинної групи повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень. Наразі за клопотанням прокуратури, Галицьким районним судом Львова підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді домашнього арешту. За цей злочин аферистам загрожує від 5 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кинути на 1500 євро - шахраї обдирають працівників до нитки, українець попередив кожного

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Як повідомляє портал "Знай.ua" Огидна схема шахраїв позбавила українців сну, не довіряйте прокуратурі і бережіть свої гроші

Також "Знай.ua" писав, що Українцям піднімуть зарплати і видадуть квартири: кому пощастить у 2020 році