Львівський маршрутчик принизив жінку-військовослужбовця, яка показала йому посвідчення учасника бойових дій. Про це сама постраждала ‎Аліна Калінчук написала на сторінці «Гаряча лінія міста Львова» у Facebook.

«Прошу вжити заходи до водія маршруту 184а. Цей пан водій хамить військовослужбовцям - учасникам бойових дій, які пред'являють посвідчення при вході згідно правил. Особисто мені не раз говорив на підвищених тонах, щоб я посвідчення УБД показувала своєму командирові. Також цей водій не зупиняється на зупинках громадського транспорту коли бачить людей у формі. Дуже хочеться сподіватися, що з водієм проведуть принаймні бесіду», - написала вона.

Фото: Facebook

У відповідь їй повідомили, що «обласні міжміські 3-4 значні маршрути не перебувають в підпорядкуванні Львівської міської ради. Тому радимо Вам скерувати звернення на гарячу лінію області – 112».

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

У коментарях до посту користувачі висловлюють своє обурення такими діями водія.

«А наші козаки, учасники бойових дій, не можуть цю наволоч навчити ввічливості, що жінка, яка є також УБД, на «гарячу лінію» пише (тим більше що це не разовий випадок)??? P.S. Як мінімум дивно, так як не уявляю, що б було, якщо бидло-водій нахамив би моєму чоловікові або мені», - написала одна з коментаторок.

«Провести гарну воєнну підготовку словесну, ну і, звісно, духовну, так мовити ,а там як вийде, най запам'ятає закон людяності...», «Бо на таких умовах, які пропонують перевізники, тільки сільська бикота й іде працювати. А таке бидло гірше навіть за ватника. Львів давно заполонила рагульня і тепер воно всюди мукає», - додають інші львів’яни.

Нагадаємо, водій автобуса висадив двох волонтерок через прохання вимкнути російський фільм

Як повідомляв портал Знай.ua, хамовита працівниця київського кафе відмовилась вимкнути російську попсу

Також Знай.ua писав, на сайті Київради оприлюднили петицію про заборону столичним маршрутникам вмикати російську попсу та шансон.