У Львові здійснили підпал автомобіля, який належав подружжю - Василеві та Галині Терещукам. Галина Терещук – регіональний кореспондент «Радіо Свобода». Про це повідомили самі постраждалі у соцмережі Facebook.

Як стало відомо, інцидент стався 30 січня близько опівночі на вулиці Кубійовича. Свідком злочину став сусід постраждалих, який помітив невідомого чоловіка із маскою на обличчі біля автомобіля Mitsubishi Colt, що належав Терещукам.

Сусід бачив, як зловмисник запхнув під двірники авто пакет із невідомою речовиною і підпалив його. Свідок встиг крикнути злочинцеві: “Ти що робиш? Хочеш всю вулицю спалити?”, на що той відповів: “Ні, тільки цю машину”, і втік.

Скрін, Facebook

Чоловік повідомив про підпал сусідам-власникам авто, ті викликали поліцію і кинулися самотужки гасити вогонь. Однак їм це не вдалося, а пожежним залишилося тільки погасити рештки авто. Інші автомобілі, припарковані поруч, не постраждали.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Скрін, Facebook

«Галині Терещук спалили машину! В центрі міста! Зі слів очевидців, тупо і нагло, і демонстративно! Причому повідомили, що саме її машину підпалюють! В мене вже нема питань до Віконського, бо безперспективно їх йому задавати з огляду на його дружні вечері в ресторанах з криміналітетом! В мене питання до Арсена Авакова, що ви чекаєте? Які цілі у вас на Львівщині? Завтра буде колегія, де вам повідомлять те, що ви і так знаєте - Львівщина одна з перших знизу по показниках. В нас критична ситуація вже. Дожилися до того, що журналістам палять автівки. Що далі? Повернення в 90-ті? Чи ми вже в 90-х?», - написала Наталія Шелестак, голова правління у ГО " ВАРТА 700".

Нагадаємо, в Києві ведуть розшук двох громадян Казахстану, які повинні були залишити столицю України, але так і не вилетіли з "Борисполя".

Також Знай.uа писав про те, що своїй сторінці у Фейсбук депутат міської ради Львова і активіст Ігор Зінкевич повідомив, що з Львівського дитячого будинку зникли двоє підлітків.