У Львові взялися за знесення незаконно встановлених кіосків. Про це розповів на своїй сторінці у Facebook міський голова Андрій Садовий.

«Ілюстрація: маленька перемога сьогоднішнього дня. Ще зранку на площі Двірцевій був МАФ. Вже нема. До ранку все сміття приберуть, і площа буде чистою. І це тільки початок...», - написав мер міста.

Однак думки містян з цього приводу розділилися.

«Як на мене, то досить непогано він виглядав і стояв десятки років», - написав один із коментаторів. «На Драгоманова забирають кіоск, де працював швець... тепер все багаті, взуваються в Хумані», - додав інший.

«Хороший старт, так тримати! В тому ж дусі і по цілому місту!», «Файно є, там ще тих мафів не початий край роботи», «Ще електроопори поміняти, бо падають на автомобілі і громадський транспорт. Вибачте, страшно якось», - зазначають інші.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

«Початок в 2020-му? Вчасно», - дивуються львівяни, натякаючи на вибори міського голови.

«Цікава ситуація з мафами із їжею без води та каналізації. Шаурма по-львівськи та кава з молоком (особливо літом) в газетних кіосках. Такий собі львівський fast foods...», - нагадують городяни.

Скрін Facebook, Андрій Садовий

«Це не старт і не початок, це перерозподіл. Початок почнеться тоді, коло почнуть відрубувати пальці на тих руках, які ставили підписи на дозвільних документах та звільняти з роботи тих, хто мав це контролювати», - впевнені вони.

«Підтримую однозначно. Треба рухатися в цивілізованому напрямку, а не дозволяти Шанхай. Діяльність підприємців переводити у новий формат...», «Це добре...але ще багато дешевих забігайлівок для алкашні....антисанітарія...сморід і підозрілі типи кругом напідпитку...», - звертають увагу мера містяни.

«А що з людиною, яка працювала і спланувала податки з цього мафу?», - цікавляться небайдужі.

Нагадаємо, у центрі Львова збираються побудувати підземний паркінг, однак будівництво тимчасово відклали, - у Садового поки що замовчують терміни.

Як повідомляв портал Знай.ua мода на євробляхи скінчилася, українці кинулися купувати нові авто без "карми" європейських власників.

Також Знай.ua писав, за минулий 2019 рік обсяги продажів електромобілів Tesla зросли вдвічі порівняно з 2018 роком.