На особистій сторінці Соломії Островської в соціальній мережі Іnstagram її знайомі та просто небайдужі громадяни висловлюють свої співчуття родині загиблої. Нагадаємо, власниця клініки естетичної хірургії та близька подруга телеведучої Ольги Фреймут, Островська загинула у страшній ДТП, прямуючи до Києва.

Зокрема, дехто висловлює думку, що шкодувати про загибель дівчини не варто, оскільки вона «сама винна, бо, швидше за все, перевищила швидкість».

Скрін, Іnstagram Соломії Островської

У відповідь львівяни обурюються: «Знаєте, люди, які починають зараз обвинувачувати, що Соломія перевищила швидкість і так далі, кажу вам, що зараз це недоречно! Цю людину вже не повернеш, тому майте совість писати тут всяку нісенітницю! Ми не знаємо, що чекає нас завтра, не будьте такими героями... Кожному Бог призначив свій життєвий шлях, тому краще станьте і помоліться за сім‘ю цієї дівчини, щоб Бог дав сили це все перенести!!!».

«Люди, будьте добрішими! Чужа біда! Ми знали Соломію. Світла, добра дитина, яка мріяла бути щасливою! Багато працювала! В середовищі працьовитих і розумних людей вона завжди залишиться лебідкою! Дуже шкода, що не встигла пізнати сімейного і материнського щастя. Батькам терпіння і співчуття», - додають городяни.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Показати ще

Нагадаємо, що очевидці розкрили таємницю загибелі подруги Фреймут Островської: "Поводилася агресивно".

Як повідомляв портал Знай.ua , в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий. Копи змогли викрити двох жінок, які планували нажитися на людях

Також портал Знай.ua писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування транспортним засобом у нетверезому стані пропонував патрульним нестандартний хабар.