На Волині пенсіонерка, якій майже виповнилося вісім десятків років, помітила зникнення життєво важливого для неї аксесуару та повідомила про цей факт поліцію. Про це розповіли правоохоронці, яким довелося розбиратися із дивним викликом.

На думку 79-річної мешканки Горохова, вночі до її помешкання вдерлися грабіжники та поцупили зубні протези. Пенсіонерка була впевнена, що злочинці діяли під прикриттям ночі та зуміли провернути справу непомітно, поки вона міцно спала.

Свою власність жінка оцінила у три тисячі гривень. Однак правоохоронці засумнівалися у тому, що хтось міг проникнути до житла старенької з метою викрадення зубних протезів, і допомогли жінці із пошуками. Врешті-решт важливий аксесуар знайшовся – власниця поклала його не там, де звикла, і тому не змогла відшукати одразу.

Як повідомляв Знай.uа нещодавно Вінницький міський суд виніс вирок громадянину Росії і жителя Миколаївської області, які вбили жінку і пограбували її будинок.

Знай.uа писав, під Одесою чоловік зарізав дружину прямо в ліфті, дев'ять разів встромив ножа в тендітне тіло.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що курйозний випадок пограбування стався у Росії в Краснодарському краї. Грабіжник-невдаха спробував спалити два магазини.