Львівське сміття продовжує подорожувати по країні. Місцеві чиновники стверджують, що сміття не їх, але вони вже почали розслідування.

Про це повідомляє "Сегодня".

Львівське сміття знову подорожує по країні. На цей раз купу мотлоху знайшли серед лісу під Хотином. Варто відзначити, що купа сміття перебувала буквально за півкілометра від легального звалища.

Місцеві жителі встановили, відходи все-таки львівські, так як в смітті багато чеків з місцевих магазинів. Власними силами прибирати сміттєвий пагорб хотинчани не хочуть. Адже в такому випадки сюди можуть завезти ще більше сміття.

В місцевій поліції заявили, що тим, хто скинув сюди сміття загрожує штраф.

"За даним фактом проводиться перевірка. Також встановлюється транспортний засіб, який міг бути причетний до висипання сміття на лісосмузі на околиці Хотина", - розповіла Анастасія Рошка, дільнична Хотинської поліції.


Нагадаємо, що таке підкидання львівського сміття сталося не вперше. Після кількох пожеж на полігоні відходів у Грибовичах львівське сміття подорожував багато куди. Але зараз же львівські чиновники від сміттєвої купи, зваленої на Буковині, відхрещуються.

"Це ганебний випадок, звичайно. Ми з своєї сторони будемо проводити розслідування. Якщо все ж хтось із перевізників Львова це зробив, ми з ним більше працювати не будемо", - розповів Сергій Бабак, заступник Львівського міського голови з питань безпеки.

Нагадаємо, борги за комуналку ростуть з шаленою швидкістю: коли українцям чекати зниження тарифів

Як повідомляв портал "Знай.uа" , грудень без опалення: на Львівщині тисячі людей катують холодними батареями, місто на Львівщині залишився без опалення

Також "Знай.uа" писав, що Сергій Шахов показав, чому українці не в силах платити комуналку: "Прокидаються з думкою і болем"

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще