Нещодавно в одному з поїздом "Укрзалізниці" сталася жахлива НП, 4 людини серйозно побили провідника поїзда, який їхав з Києва в Івано-Франківськ. Бійка сталася чере те, що провідник зробив їм зауваження щодо куріння в тамбурі.

Про це повідомляє портал "Радіо Свобода".

Вночі 20 січня провідника поїзда No43 Київ - Івано-Франківськ серйозно побила група чоловіків. В результаті інциденту 50-річному провіднику сильно травмували обличчя. Після інциденту начальник цього поїзда за допомогою радіозв'язку викликав співробітників правоохоронних органів на станцію Львів. Правоохоронці затримали винних у цій ситуації.

Ілюстративне фото


Представники "Укрзалізниці" повідомили, що зараз почали переговори щодо того, щоб співробітники поліції знову супроводжували пасажирські поїзди під час їх руху. З 2013 року співробітники правоохоронних органів не могли забезпечувати громадський порядок під час руху українських поїздів.

Нагадаємо, погані новини для Дубневичів: Гончарук планує залучити найбільшого залізничного оператора Німеччини до управління Укрзалізницею

Як повідомляв портал "Знай.ua" , "Поки він чіпляється за крісло в Україні горять електрички": у "Слуги народу" вимагають відставки голови УЗ Кравцова

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Також "Знай.ua" писав, гідні члени Кабміну високих зарплат: Катеринчук відповів однозначно