Львівський пенсіонер вирішив наздогнати маршрутне таксі, і заради своєї мети не побоявся перетнути шестисмугову трасу. Про це розповіли у пабліку “РАГУlive” у соціальній мережі Facebook.

За словами автора відео, користувача Андрія Заблоцького, дідусь, порушуючи всі правила дорожнього руху, перебіг дорогу у невстановленому для цього місці на вулиці Городоцькій.

«Перехід шести смуг руху із зупинкою маршрутки на вулиці Городоцькій. Місія здійсненна», — зазначив автор посту, додавши, що підземний пішохідний переход – лише в 70 метрах від місця порушення.

Діда не зупинило ні те, що він порушує правила, ані те, що автомобілі рухаються дорогою досить швидко.

Скрін, Facebook

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

«От тому я купила реєстратор, але через таких дебілів можна піти в сторону в чужу полосу і наробити біди», «Це жесть - людина деколи не задумується над тим, що ризикує своїм життям, але може зробити біду і іншим людям, наприклад водіям», - коментують львівяни.

«От ті літні люди не те, що себе наражають на небезпеку... Інколи робиш зауваження, то у відповідь чуєш: «Доживеш до моїх літ, то зрозумієш, як важко ходити», от тих лишніх 10-15 метрів до переходу», - додають коментатори.

«Та грець із тим дурним старим, а не дай Бог попаде під колеса автомобіля, що не встиг зреагувати, так водію все життя попаскудить», «Дідо, можливо, безсмертний, - машину розіб’є, встане і піде на свою маршрутку», «Біжить, аж гай шумить», «А потім в маршрутці скаже «поступися місцем пенсіонеру»», «Там вже не один бігун на той світ пішов, але це не зменшує їх кількість», - обурюються містяни.

Нагадаємо, під Львовом маршрутник і пасажир влаштували дике махалово, причина вас розсмішить.

Як повідомляв портал Знай.uа , у Києві відклали запуск є-квитка на громадський транспорт.

Також портал Знай.uа писав, що київське метро знову повернеться до жетонами: що сталося з картками.