Красуня-спортсменка з Рівненщини удостоїлась високої нагороди від президента України за свої досягнення у сфері легкої атлетики міжнародного рівня. Адже незрівнянна Катерина Климюк привезла із сонячної Італії золоту медаль.

Рівнянка Катерина Климюк у складі збірної України здобула золото в естафеті 4х400 метрів на Універсіаді в Неаполі. Вона змагалась у складі естафетної команди, до якої також увійшли українки Марія Миколенко, Анастасія Голєнєва і Тетяна Мельник.

Дівчата показали найкращий час 3:30,82 хвилини і на 1,81 секунди випередили мексиканок, які рухались одразу за ними.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Президент України Володимир Зеленський підписав Указ про відзначення державними нагородами України за досягнення високих спортивних результатів на XXX Всесвітній літній Універсіаді у м.Неаполі (Італійська Республіка), виявлені самовідданість та волю до перемоги, піднесення міжнародного авторитету України. Чемпіонку з легкої атлетики Катерину Климюк нагородили орденом княгині Ольги ІІІ ступеня.

Нагадаємо, що юна одеська гімнастка, яку нагородили національним рекордом, виступила перед Папою Римським у Ватикані й на додачу отримала його благословення.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Польщі на турнірі з вільної боротьби переміг український школяр

Також Знай.ua писав про те, що український воротар мадридського "Реала" Андрій Лунін потрапив у фінальний список претендентів на нагороду Golden Boy-2019.