Львів запалив свічки в пам'ять про відому на всю Україну фотографа, якої не стало 17 жовтня. Померла чудова жінка та любляча мати Галина Кравець.

Жінка проживала у Мукачево, але родом була зі Львова.

Про смерть матері написав на її сторінці у мережі Фейсбук її син Святослав: "Ось цей грибочок, це моє останнє фото. Сьогодні 17/10/19 в 12:00 моє серце назавжди перестало битися. Дякую вам друзі за спілкування, за підтримку, за любов. Бережіть себе, своїх близьких, даруйте любов і захищайте один одного.
А для мене зробіть ще одну милість, помоліться за мене і не забувайте!

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Я б написала вам ще багато добрих слів, але зараз пишу тремтячими руками синочка свого Святослава Кушлинского. Пам'ятаєте мене, ваша Галина Кравець".

Жінка вміла тонко відчувати красу у дрібницях та робила незабутні фотографії природи рідної землі, які роздавала своїм друзям та близьким.

У Фейсбуці також з'явилась публікація від Ольги Рудої, яка також наголосила про незрівнянний талант Галини Кравець. "Вона з року в рік радувала нас своїми неймовірними фотографіями, де гори торкалися неба, квіти - сонця, стежки звали в невідоме, а в самих непримітних місцях знаходилися справжні скарби",- написала Ольга Руда.

У мережі небайдужі люди також висловили співчуття з приводу смерті надзвичайного фотографа, яка так цінувала природню красу.

Нагадаємо, що легендарний футболіст, голкіпер "Порту" Ікер Касільяс повернувся до тренувань після пережитого інфаркту.

Як повідомляв портал Знай.ua, архітектурну споруду XVII століття продали за 30 тисяч гривень дніпровському підприємцю

Також Знай.ua писав про те, що Україна дала Голлівуду чимало справжніх суперзірок