Днями жителі Львова помітили шикарний автомобіль, який курсує вулицями міста. Це Rolls-Royce Cullinan, який являється найдорожчим позашляховиком у всьому світі.

Якщо вірити чуткам, які ширяться Львовом, автівка належить відомому бізнесмену Тарасу Барщовскому, який очолює компанію з переробки фруктів та виробництва соків "Галичина". Правда це чи ні, але вартість кросовера в нашій країні становить 12 500 000 гривень.

Тож мона зробити висновок, що таку дороговартісну "крихітку" може дозволити собі далеко не кожний пересічний громадянин.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд

Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину

Показати ще

За статистикою, автомобілі марки Rolls-Royce могли собі дозволити лише жителі Києва. Відтепер дорога штучка є і Львові, тож містянам випала можливість поспостерігати за потужністю та красою Rolls-Royce Cullinan.

Якщо судити за власниками легкових Rolls-Royce , що роз'їжджають по Україні, в їх числі, звичайно, є політики, але куди більше великих бізнесменів. Можливо, публічні особистості просто воліють "не світитися" на таких розкішних і дорогих авто.

Нагадаємо, що новий iPhone 11 Pro Max вже перевірили на ремонтопридатність і міцність, а також підраховували, у скільки обійдеться його власнику ремонт.

Як повідомляв портал Знай.ua, дізнайтеся докладніше про лізингову програму житла, яка повинна з'явитися вже в цьому році

Також Знай.ua писав про те, що компанія Mercedes-Benz презентувала концепт Vision Mercedes Simplex, що відсилає до Mercedes 35 PS, одному з найбільш ранніх бензинових автомобілів.