Представник фракції БПП Сергій Івах вносив на сесії міської ради, яка відбулась сьогодні, 19 вересня, пропозицію про безкоштовне паркування жителів міста біля своїх будинків. Раніше депутат виступив автором відповідної петиції, яка лише за тиждень набрала необхідні 500 голосів для її розгляду у міській раді. Депутати на сьогодняшньому засіданні таку ініціативу відхилили.

Також Сергій Івах пропонував розглянути ухвалу про пільгову вартість паркування для мешканців другої зони. Наразі вони сплачують 5 гривень за годину парковки, тоді ж як жителі першої зони користуються тарифом у 3 гривні на годину.

Згідно ухвали, що була розглянута депутатами, в робочі дні з 8:00 до 19:00 для мешканців 2-ї зони паркування (поза центром міста) встановлюється пільгова плата 3 грн за годину замість 5 грн.

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Депутати Львівської міської ради не підтримали ні пропозицію Сергія Іваха, ні ухвалу про пільгову вартість паркування для жителів другої зони паркування Львова. Усього за цю ухвалу проголосувало 22 депутати з 54-х присутніх у сесійній залі.

Нагадаємо, що заступницею міністра інфраструктури призначено львів'янку Наталію Форсюк

Як повідомляв портал Знай.ua, депутати Львівської міської ради 7-го скликання розпочали обговорення важливих питань

Також Знай.ua писав про те, що під стінами райадміністрації зібрались активісти Львова через незаконну забудову міста