У прес-службі поліції Львівської області повідомили, що у місті Рудки Самбірського району сталась дорожньо-транспортна пригода,у якій загинув водій вантажівки.

Як стало відомо, аварія сталась за участі вантажівки, яка перекинулась на автодорозі.

15 вересня близько 20:30 на автодорозі "Львів-Самбір-Ужгород" вантажний автомобіль "Вольво" з’їхав з проїжджої частини та перекинувся. У поліції повідомили, що водій, 29-річний мешканець одного з сіл Золочівського району, не впорався з керуванням транспортного засобу.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди чоловік отримав тілесні ушкодження, не сумісні з життям та помер на місці події. Наразі співробітники правоохоронних органів відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального Кодексу України.

Всі обставини аварії зараз встановлюються.

Нагадаємо, що в Оболонському районі Києва по вул. Богатирській під мостом, який йде на вул. Лугову, на автомобілі посипався черговий шляхопровід.

Як повідомляв портал Знай.ua, автомобіль спікера парламенту Болгарії Цвети Караянчевої потрапив у ДТП на трасі Шумен-Сілістра біля села Вірбак.

Також Знай.ua писав про те, що у Києві вночі 15 вересня на вул. Лаврській сталася пожежа, в якій загинуло подружжя пенсіонерів.