Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Львівській області цього року проявляють неймовірну активнсть отруйні змії. За сумною статистикою, на вчорашній день, 13 серпня, від укусів змій постраждало 38 людей, а за останню добу додалося ще четверо вкушених.

До Сколівської центральної районної лікарні 13 серпня госпіталізували постраждалих з діагнозом "укус змії": житель села Головецьке 1961 року народження, мешканку села Довжки 1963 року народження, чоловіка із села Славське 1959 року народження та мешканку села Криве 1975 року народження.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

У Сколівській лікарні розповіли, що станом на 10:45 жителя села Славське виписали додому за особистою вимогою, мешканця Головецьке перевели у хірургічне відділення, а обидві жінки ще перебувають в реанімаційному відділенні.

Нагадаємо, що дружина шукала свого зниклого чоловіка по всьому світу. Але дива не сталося

Як повідомляв портал Знай.ua, у львівській області вже 38 людей постраждали від укусів отруйних змій

Також Знай.ua писав про те, що стало відомо, що Україну знову заполонили нітратні кавуни і дині, а випадків з отруєнням таки багато