Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як повідомили у ДФС Львівщини, податкова поліція викрила схему незаконної реалізації європейського брендового взуття.

Контрабандисти ввозили товар до України невеликими партіями та продавали через різні інтернет-магазини. Жодної сплати податків та митних зборів не проводилося. Не обліковані розрахунки за покупку велися через банківські картки та готівкою. Доставка по країні здійснювалась через кур'єрські служби.

Популярні новини зараз

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Під час обшуків співробітники правоохоронних органів вилучили товару загальною вартістю п'ять мільйонів гривень. Також було вилучено чорну бугалтерію і необліковану готівку у сумі майже 120 тисяч євро та 30 тисяч доларів.

Наразі триває слідство. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 212 Кримінального Кодексу України ( Умисне ухилення від сплати податків,зборів, інших обов'язкових платежів, що входять в систему оподаткування, введених у встановленому законом порядку).

Нагадаємо, що 30 тисяч пачок/годину – рівно з такою швидкістю Україна постачає нелегальні цигарки в ЄС будучи за цим показником країною номер один у світі. Україна є найбільшим у світі постачальником сигарет в країни ЄС.

Як повідомляв портал Знай.ua, провідні фахівці обговорили Митний та Податковий кодекси та реформу контролюючих органів.

Також Знай.ua писав про те, що за словами Гончарука, контрабандисти серйозно зменшили оберти