Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На вулиці Любінській п'яний таксист улаштував дебош поліцейським.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Кермач спочатку в'їхав у острівець безпеки, чим і привернув увагу правоохоронців. Чоловік був явно у нетверезому стані. При затриманні таксист не реагував на вимоги поліцейських і обмочився.

Патрульні склали протокол, після чого водій почав пропонувати хабар у розмірі 400 гривень. При неухильній відмові правоохонців, чоловік накинувся на них із кулаками. Патрульні викликали слідчо-оперативна групу, яка вилучила хабар.

Вже у районному відділу п'яний водій знов намагався атакувати поліцейського.

Наразі відкриті адміністративне та кримінальне провадження, чоловікові загрожує відповідальність за свої некеровані вчинки.

Нагадаємо, жителі житлового масиву Тополя-2 просили правоохоронців заспокоїти нетверезу жінку, яка кричала під вікнами багатоповерхівки.
Як повідомляв портал Знай.uа, одеські патрульні натрапили на кладовищі дворічного хлопчика, який гуляв серед могил без нагляду дорослих.
Також портал Знай.ua писав, що в Азербайджані на автодорозі повідомленням Кюрдамир-Ширван відбулося ДТП за участю пасажирського мікроавтобуса й легкового автомобіля, в результаті чого постраждали 19 пасажирів.