Українська компанія Київстар пропонує своїм абонентам можливість залишатися на зв’язку навіть під час відключень електроенергії.

Завдяки інвестиціям у мережу, Київстар оснастив 90% своєї мережі домашнього інтернету джерелами безперебійного живлення. Це дозволяє забезпечувати стабільний доступ до інтернету, навіть коли світло в будинку вимкнено.

фото з інтернету

Для користувачів доступні три основні тарифні плани, які підходять для різних потреб:

  1. Тариф "Оберіг": За 150 гривень на місяць ви отримуєте інтернет зі швидкістю 100 Мбіт/с. Однак оплата здійснюється одразу за 6 місяців (900 гривень). Додатково можна обрати одну з послуг: Київстар ТБ, Гігабіт або статичну IP-адресу.
  2. Тариф "Дім": У рамках акції перші три місяці користування обійдуться у 200 гривень на місяць, після чого ціна підніметься до 330 гривень. Цей тариф включає інтернет зі швидкістю 1 Гбіт/с і доступ до Київстар ТБ.
  3. Тариф "Удача": За 200 гривень на місяць ви отримаєте стабільний інтернет зі швидкістю 100 Мбіт/с без обмежень та доступ до 80 телеканалів Київстар ТБ.

Перед підключенням послуги, важливо перевірити, чи є можливість підключення інтернету у вашому регіоні. Після цього можна подати заявку на підключення за номером 0 800 300 460 або відвідати один із магазинів Київстар.

Популярні новини зараз

Зима буде без світла: тривожний прогноз

Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців

ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Ці нові тарифи дозволяють користувачам залишатися на зв’язку та отримувати доступ до важливої інформації, навіть під час тимчасових відключень електроенергії.

Нагадаємо, Інтернет можна провести безкоштовно: "Київстар" запускає акцію для нових клієнтів

Раніше ми розповідали, що Мобільний зв'язок подорожчає: тарифи можуть зрости на 50%

Також, З 6 серпня деякі тарифи не діятимуть: у Київстар запроваджують зміни