ПриватБанк представив нову функцію «Оплата частинами», яка дозволяє онлайн-продавцям збільшити обсяг продажів за рахунок нових можливостей для клієнтів. Тепер продавці можуть запропонувати покупцям можливість сплачувати покупки частинами, поєднуючи оплату карткою та «Оплату частинами» або «Миттєву розстрочку».

Щоб скористатися новим сервісом, підприємцям необхідно активувати функцію в налаштуваннях особистого кабінету «Оплати частинами» в системі ПриватБанку.

Термінал ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Після активації клієнти зможуть оплатити частину суми покупки власними коштами з картки, а решту – оформити як «Оплату частинами» або «Миттєву розстрочку».

Ця нова можливість дозволяє не тільки залучати нових клієнтів, які можуть скористатися лімітом «Оплати частинами», але й утримувати існуючих покупців, у яких ліміт недостатній для повної оплати.

Популярні новини зараз

Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману

Зима буде без світла: тривожний прогноз

Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

черги в ПриватБанк

Сервіс вже доступний для продавців в інтернет-магазинах, соціальних мережах і торгових платформах. Більше 160 партнерів ПриватБанку вже використовують цей сервіс для продажу різних товарів і послуг, включаючи техніку, одяг, меблі, товари для дому, а також навчальні курси і інші послуги.

Нагадаємо, банкіри радять приберегти готівку: мати хоча б на тиждень

Раніше ми писали про те, що користувачі "Приват24" можуть одержати від 500 до 25 000 грн: які умови

Крім того, Знай.ua повідомляв, блокують рахунки та нараховують неіснуючі борги: клієнт "Ощадбанку" постраждав через простий грошовий переказ