Відома українська актрорка, учасниця "Квартал 95" та головна зіронька серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару розповіла, коли планує зіграти весілля зі своїм коханим.

Ірина Сопонару оголосила шанувальникам про заручини з іноземцем у травні, а зараз вирішила розкрити подробиці весілля. Як виявилось, урочистість відбудеться не цього року. Пара планує офіційно стати чоловіком та дружиною у травні 2024 року, тобто через рік після того, як Різ зробив артистці пропозицію.

На хвилююче запитання артистка відповіла в InstaStories, де розмістила фото у світлій сукні та залишила лаконічний підпис: "У травні".

Скріншот із Insta Stories, Сопонару

Варто нагадати, у травні Різ вручив Ірині обручку з листівкою, де був підпис: "Вийдеш за мене заміж?". Вони були у статусі дівчини та хлопця три роки, а потім оголосили про заручини.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Ірина Сопонару заручена. Фото Instagram

Втім, це не перший іноземець, із яким Сопонару будувала стосунки, до Різа був ще один британець. До знайомства з артисткою він уже мешкав у Києві, а зараз вони разом люблять та підтримують Україну.

Раніше ми писали про те, що "Коли ти доросла жінка, а в тебе немає грошей...": Ірина Сопонару зізналася, скільки заробляє та чи допомагає їй наречений-іноземець

Як повідомляв Знай.ua, Іра Сопонару з "Жіночого кварталу" нарешті показала сестру, яку ніхто раніше не бачив: "Слава Ісусу Христу"

Також портал Знай.ua писав, що зірка "Жіночого кварталу" Сопонару показала досить нареченого після збільшення грудей: "Одне з моїх коханих..."