Маша Полякова - старша дочка відомої української виконавиці, "суперблондинки" та подруги Маші Єфросініної.

Дівчина донедавна жила у Великій Британії, зі своїм хлопцем, бо збиралася навчатися на музичному факультеті. Але колись все різко змінилося. Оля Полякова розповіла, що 18-річна Маша вступила до Київської консерваторії, тож вона й повернулася до столиці.

Маша Полякова. Фото Instagram

Але крім є ще одна новина, яка вона особисто поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, у Stories. Як виявилось, Маша тепер живе окремо від батьків, орендуючи квартиру у Києві. Вона щаслива, бо тепер практично повністю самостійна особистість. Хоча досі стоїть фінансове питання.

Але спадкоємиця Олі Полякової зазначає, що водночас є досить серйозна проблема — вона взагалі не любить готувати, тому із цієї ситуації доводиться якось викручуватися. Уникнути рутинних побутових справ можна навіть без використання служби доставок. Маша зазначила, що якось ходила з татом у ресторан, там вдалося дуже смачно поїсти, а те, що залишилося, вона попросила завернути з собою.

Популярні новини зараз

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Маша Полякова, скріншот: Instagram Stories

"Ти поїла з усіх тарілок, а все, що замовила собі, забрала додому. Чому? Тому що ми живемо одні, готувати ми не любимо, витрачати кошти на доставку теж. А це буде обід, вечеря та сніданок", - пожартувала дівчина.

Цікаво, чому Маша використовує "ми", можливо, квартиру вона орендує не сама, а разом із бойфрендом.

Нагадаємо, Оля Полякова розповіла про свій жахливий стан - королеву було не впізнати: "Зморшок немає, бо я ботокс уколола"

Як повідомляв "Знай.uа", рік навчалася в Лондоні, але повернулася до України: що трапилося зі старшою дочкою Олі Поляковою

Знай.uа писав, Оля Полякова помолодшала на 10 років і чесно зізналася, що зробила з собою: "Я їй вірю"