За деякою інформацією, готується перезапуск американського серіалу "Офіс", який тривав з 2005 до 2013 року.

Як би фанатам цього проекту не хотілося, щоб його "вродили", проте до створення комедії повернеться американський шоураннер, який працював з оригінальним "Офісом". Відомо, що ще до закінчення останнього сезону ходили розмови щодо того, чи буде колись серіал відновлений. Але чутки досі не підтверджуються, офіційно цим питанням не займалися. Але страйк сценаристів добігає кінця, тому все можливо.

"Офіс", скріншот: Youtube

Метт Беллоні заявляє, що Грег Деніелс повернеться до адаптації. Акторський склад залишається під серйозним питанням. Чи погодиться хтось із попередніх учасників на повтор успіху — навряд чи. Керівники NBC вже коментували ці питання, а ось Деніелс говорив і досить оптимістично, і скептично.

Якось він мріяв про те, що новий проект проходив би у тому ж всесвіті "Офісу", але не обов'язково з Майклом Скоттом, Дуайтом, Джимом та Пем. Хоча Джон Красінскі та Мінді Калінга висловили готовність повернутися до своїх ролей, але тільки якщо будуть дотримані деякі умови.

Популярні новини зараз

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

"Офіс", скріншот: Youtube

Бі Джей Новак – сценарист, режисер, продюсер та виконавець ролі Райана – не хотів би відроджувати "Офіс". Питання перезапуску має стояти виключно з творчої точки зору, а не через бажання заробити.

Нагадаємо, лялька-робот з "Ігри в кальмара" повернулася, щоб оселитися у ваших снах: Netflix показав тизер 2 сезону популярного серіалу

Як повідомляв "Знай.uа", таємнича Джуно Темпл заінтригувала у тизері нового сезону "Фарго": глядачі не можуть дочекатися

Знай.ua писав, лиходій з культового жахів доповнить список героїв Mortal Kombat 1: "Мене лякає маска ..."