Олег Скрипка – відомий український музикант, який зовсім недавно оскандалився через свої думки про "жіночий егоїзм".

Співак недавно викликав хвилю негативу після свого висловлювання про те, що фемінізм – це погане виховання у сучасному світі. Тож, коли жінка феміністка вона не шанує чоловіка та не створює домашній затишок, як це повинно бути. Тоді навіть зірки відповіли йому на цей спіч та розповіли що таке егоїзм.

Олег Скрипка. Фото: instagram.com/o.skrypka

Цього разу Скрипка розповів, що думає про фемінізм та ЛГБТ в інтерв'ю Наталії Влащенко.

Він розповів, що у людини є два механізми: для розмноження, і блокування розмноження. Одним зі страшних інструментів припинення популяції є війна, тобто вона достатньо глобальна та об’єктивна. А є суб’єктивні речі, які блокують розмноження – епідемії, ЛГБТ та фемінізм. Але після цього він підкреслив що він не проти феміністок і ЛГБТ, а за здорове суспільство. А для здорового суспільства повинна бути основа, як у справжніх українців та хасидів. У нього і в його колі четверо дітей як мінімум. Тож потрібно бути як хасиди.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Показати ще

Олег Скрипка. Фото: скрін youtube

Олег вважає, що у сім’ї де жінка є феміністкою не може біти мови про повагу та дітей. Якщо хочеш мати багато дітей, то фемінізм є перепоною для цього. Він напряму блокує популяцію і в такій сім’ї немає поваги один до одного. Щоправда, він запевнив, що навіть якщо його дитина виявиться геєм він не перестане любити його, адже це його дитина.

Нагадаємо, портал Знай інформував, Олег Скрипка у Чорногорії знайшов "скрєпи", і заспівав з росіянами: "Прекрасно..."

Раніше на порталі Знай повідомлялося, народна улюблениця з "Холостяка" Юля "Зайка" Бельченко без штанців не змовчала: "Скромність прикрашає?"

Також, наш портал інформував, Олег Скрипка навалив крінжі про фемінізм та вказав на місце жінки: "Потрібно не упустити патріархат"