Вчора вдень, у самому центрі Львова невідомі жорстоко побили
трансгендерну військову.

Вона приїхала на декілька днів у відпустку по досить сумному приводу – на похорон до рідної матері. Хелен ввечері сиділа в центрі міста на вулиці, їла та розмовляла зі своїм хлопцем по відео. Раптом до неї підійшов незнайомець та почав поводити себе досить агресивно. Дівчина спілкуватись не хотіла та попросила його відійти. На що, чоловік проявив все більшу агресію і від образливих слів перейшов до фізичної розправи. В наступну секунду чоловік вдарив військову в ніс і почав ображати дівчину не пристойними словами, які стосувалися її орієнтації.

Побита військова. Фото: скрін відео

Вже після першого удару дівчина втратила рівновагу, чим і скористувався чоловік, наносячи ще більше і більше ударів. Їй вдалося відійти від чоловіка на кілька метрів та зняти на відео момент після нападу.

Побита військова. Фото: скрін відео

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

На даний момент постраждалою була написана заява про напад та зняті побої. Наразі вона надає свідчення у поліції. В організації "Київпрайд" розповіли про цей інцидент та закликали Національну поліцію України гідно відреагувати на інцидент та покарати винного.

Поліція повинна захистити захисників України незалежно від їхньої статі та способу самовираження. Хелен стоїть на захисті країни вже понад
три роки. На службу пішла добровільно і до повномасштабного вторгнення служила за контрактом. Перед першим виїздом на завдання у неї була виявлена хвороба. Потім вона стала частково придатною до служби, та відтоді перебуває у нарядах.

Нагадаємо, що інформаційний портал Знай, інформував, чоловік розірвав собі горло, намагаючись стримати чхання: що з ним було далі

Раніше на порталі Знай, повідомлялося, київських тітушок, які вбили добровольця Щербину, випустили на волю: "Купили суд та прокуратуру"

Також наш портал інформував, першим зустрічав окупантів, а тепер поневіряється росією без надії: колаборант відчув, як "руськіє своїх не кидають"