Черговий скандал за участі священника церкви московського патріархату.

Рідні, знайомі та небайдужі люди, які зібралися провести в останню путь полеглого військового прийшли до церкви. Проте, священник московського патріархату гостро відреагував на присутність капеланів Православної церкви України та відмовився не лише відспівати, а й заносити труну в церкву.

Родичі та друзі загиблого. Фото: скрін відео з телеграму

«На якій підставі ви двох наших хлопців не впустили сюда відспівати? Де ваша совість?» - таке питання поставив священнику один із чоловіків.

Священник МП. Фото: скрін відео телеграм каналу

Популярні новини зараз

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Однак своє рішення служитель церкви прокоментував наступним чином: «Я вам скажу чого, шоб ви розуміли. Того що я не можу тут служити з ними. Шо ви хочете? Шоб служили тут похорон капелани або ПЦУ, то я, не просіть мене шоб я заніс труну в церкву».

Військовий віддав життя, захищаючи рідну країну, народ, в тому числі і священника, який навіть не захотів заносити труну, щоб відспівати і провести військового з честю та гідністю. Невже всілякі принципи, переконання важливіші за людину, яка віддала життя за свободу України?

На жаль це не перший випадок такого ставлення до полеглих захисників. Раніше в Рівненській області не відчинили храм для відспівування воїна і рідним довелося провести цей процес за 18 кілометрів від рідного села.

Священник МП. Фото: скрін з телеграму

Нагадаємо, інформаційний портал Знай, інформував, замість ліквідації обстрілів – бізнес-центр за 180 млн: у Харкові запропонували обурливий тендер

Раніше на порталі Знай повідомлялося, комбат 3-ї ОШБр Кухарчук про відпочинок "слуги народу" Торохтія закордоном: ми ж всього лише військові, а не народні обранці, яким можна усе

Також, наш портал інформував, "реклама в кожному відео про війну": волонтер вважає непотребом допомогу ЗСУ від онлайн-казино