Завдяки літньому зниженню цін українцям стало простіше дозволити собі овочі, а от із м'ясними продуктами все не так позитивно. Наприклад, у супермаркетах відбулося чергове підвищення цін на сосиски та сардельки. Скільки коштують продукти, показують дані моніторингу порталу Мінфін.

Популярні супермаркети знову перерахували ціни на популярну м'ясну продукцію – сосиски та сардельки. У серпні українцям доведеться заплатити значно більше, ніж минулого місяця.

Супермаркет. Фото: скрін youtube

Сосиски

Станом на 8 серпня сосиски торгової марки "Башинський" філейні в середньому продаються по 228,36 гривні за кілограм. Минулого місяця продукт коштував українцям 220,09 гривні за кіло. Діапазон цін на продукт утримується в межах 219,00-238,90 гривні за кілограм, залежно від супермаркету.

Ціни на сосиски. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Сардельки

Сардельки із сиром подорожчали з 215,22 до 223,70 гривні за кілограм. Сардельки "Алан Женевські" із сиром у середньому коштуватимуть 297,03 гривні за кіло, що майже на 31 гривню дорожче, ніж у липні.

Ціни на сардельки. Фото: скрін Мінфін

Водночас сардельки торгової марки "Ятрань" молочні подешевшали - з 118,58 до 108,05 гривні за кіло.

Раніше портал Знай повідомляв, що на 36% дешевше, ніж минулого року: в Україні обвалилися ціни на цибулю, що з картоплею та морквою.

Також наш портал інформував, в Україні прогнозують зростання цін на продукти через європейські норми: що чекає на споживачів.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, набір для консервації став доступнішим, діставайте банки: скільки в супермаркетах коштує цукор, сіль та оцет.