Гучна прем'єра стрічки Ґрети Ґервіґ "Барбі" не пройшла повз "Приватбанку". Дизайнери вирішили порадувати клієнтів фінустанови яскравим дизайном новеньких Barbie-скінів.

Банкомат "ПриватБанку". Фото: скрін youtube

Про це банк повідомив на своїй сторінці у Facebook.

У липні світ наче збожеволів в очікуванні прем'єри фільму "Барбі". Намагаючись слідувати трендам усе навколо перефарбовували у рожевий.

Приватбанк. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Люди почали скуповувати яскравий льльково-рожевий одяг, причому елементи рожевого активно включають у свій образ навіть найкрутіші бородаті хлопці.

Приватбанк. Фото: скрін youtube

Креативна команда ПриватБанку оперативно відреагувала на тренди цього літа та вирішили порадувати своїх клієнтів новим рожевим дизайном у мобільному додатку Приват24, який клієнти можуть вибрати на власний розсуд.

"Рожевий колір захопив увесь світ і не оминув наших дизайнерів. Завантажуйте новенькі Barbie-скіни у Приват24 або за посиланням: https://skin.pb.ua/collection/barbie", - звернулись у Приватбанку до українців.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українець не може користуватися карткою "ПриватБанку" через Google Pay: банк кинув віч-на-віч із проблемою.

Також наш портал інформував, "ПриватБанк" відмовив у кредитуванні підприємцю через вік: не допомогла ідеальна кредитна історія.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українці не можуть зняти валютні депозити у ПриватБанку: "Всі купюри зі штампами, написами та блакитними плямами".