Відому фронтову волонтерку Діану Макарову вигнали із-під львівського ресторану через те, що її інвалідність "не пасувала" до елітного закладу.

Про це вона розповіла на своїй сторінці у Facebook.

Cкандал з волонтеркою. Фото з Instagram

Діана Макарова з компанією зайшла в ресторан MAD bar’s house, поснідати, а після того вирішила покурити перед входом.

Оскільки жінка має певні проблеми зі здоров'я і їй важко стояти , то її донька винесла їй крісло. Це відбулося біля сусіднього закладу.

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

За кілька хвилин офіціант закладу вийшов та зробив зауваження, що їй "не пасує" тут сидіти й курити перед їхнім рестораном.

При цьому іншим дівчатам які стояли біля входу, жодного зауваження не зробили.

"До їхнього ресторану не пасувала стара жінка-інвалід. Здається, вони боялися, що таке видиво відлякає їм клієнтів. Їм навіть не було соромно, вони були впевненими у своїй правоті. Вони сказали це чітко, словами через рот - дівчатам стояти та навіть курити можна, жодних претензій. Старій жінці з фізичними обмеженнями сидіти біля ресторану не можна", – розповіла волонтерка й додала, що була досить пристойно одягнена і не могла своїм виглядом "зіпсувати пристойність" закладу.

Львівський заклад дав відповідь стосовно ситуації яка відбулась.

Cкандал з волонтеркою. Фото з вільних джерел

У закладі зазначили, що в той день Діана та двоє дівчат розташувались перед вхідними дверима у заклад. Волонтерка присіла на стілець запозичений в сусідньому закладі, розташувавши його неподалік від вхідних дверей.

На закладі є наліпки про заборону паління у громадських місцях, включно з літнім майданчиком, який є прилеглою територією. Тоді працівник закладу вийшов до входу та зробив делікатне зауваження.

Cкандал з волонтеркою. Фото з Instagram

Він запропонував Діані переміститись якомога далі від входу, бо тут курити "не пасує". Офіціант допоміг жінці піднятись. У закладі пояснили, що через специфіку львівського діалекту фразу зрозуміли неправильно.

Таким чином "не пасує" означало "недоречно курити в громадському місці".

Нагадаємо, ми писали, що поціновувачів "руського міра" зловили у Львові: після гучної музики путініста лєпса молодиків розшукують українці
Як повідомляв "Знай.ua", "І ви рагулята потерпите": Львівська блогерка захистила любителів Лепса та образила військових