Відома українська артистка та актриса Анна Трінчер показала, як її бачить в об'єктиві камери її чоловік блогер Олександр Волошин. Знімки вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Трінчер та Олександр Волошин наприкінці вересня цього року зіграли пишне весілля, враження від якого лише недавно вщухли серед шанувальників. Актриса активно веде свою сторінку в соцмережі та регулярно ділиться новими публікаціями.

Анна Трінчер, фото: Instagram

Так, цього разу Ганна Трінчер поділилася декількома особистими знімками, на яких позує в симпатичному вбранні, мабуть, удома. Зірка наголосила, що саме такою її бачить Олександр Волошин, який і зробив дані кадри.

"Як бачить мене мій коханий", - підписала фото актриса.

Популярні новини зараз

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Шанувальники не стали приховувати свого захоплення та навіть знайшли цікаві паралелі між фото та фільмами.

"Вау, неймовірно", "Неймовірна!", "Красуня", "Як із фільму вампірів Олена, схожа дуже", - написали в коментарях під публікацією.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ганна Трінчер згадала, як Волошин поставив її на коліна у найвідповідальніший момент: "Рівне рік тому..."

Також наш портал інформував, зірка "Жіночого кварталу" Ганна Саліванчук залишилася на весь день вдома з дітьми, і швидко про це пошкодувала: "Погляньте, що він накоїв".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Наді Дорофєєвій згадали про вагітність та бажання дітей: "Навіщо спектакль з Кацуріним".