Відома українська співачка, колишня дружина Володимира Дантеса та нинішня кохана Михайла Кацуріна Надя Дорофєєва одного разу показала, як вирушила у подорож разом зі своєю мамою.

Зірка поділилася цікавими відео із літака. Надя Дорофєєва має чимало шанувальників, тому зірка намагається часто радувати їх новими фото, відео чи просто цікавими моментами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соцмережі Instagram.

Надя Дорофєєва минулої осені показала, що разом зі своєю мамою вона зібралася у подорож. Щоб потримати інтригу, зірка вирішила відразу не розкривати, куди ж вони летять. Однак, щоб підняти настрій своїм шанувальникам, вона вирішила показати кілька відео з літака у stories.

Скріншот stories Наді Дорофєєвої

Співачка показала, як вони з мамою сіли в літак у перший ряд, і її мама вирішила додати трохи іронії до їхньої подорожі. Жінка зізналася, що рада, що так і не наважилася на аборт і у неї виросла така здатна та талановита дочка, яка може забрати її закордон.

Скріншот stories Наді Дорофєєвої

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва готова допомогти українцям знайти сенси, щоб інші знову здобули будинок: "Вперше".

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Раніше ми повідомляли, що бойфренд Наді Дорофєєвої Кацурін розповів, як прокачує українську за допомогою матів: "Складно лаятися".

Також ми повідомляли, що Надя Дорофєєва зізналася, що довела українців до емоційного сплеску: "Люди плачуть".