Відома співачка, народна артистка України та кандидат філологічних наук Марія Бурмака закликала світ прокинутися і усвідомити всі тягарі війни, які обрушилися на українців. Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Марія Бурмака поділилася новим фото, на якому постановка на тлі міста, тримаючи в руках гітару. Цей знімок вона супроводжувала дуже глибоким за змістом текстом, адресованим друзям, які живуть за кордоном.

Марія Бурмака, скриншот: Instagram

Так, Марія Бурмака закликала вдуматися, що зараз вся Україна живе в напрузі, очікуючи від Росії можливого ядерного удару. Вона порівняла українців та їхній стан із дисидентами у камері смертників, які не знають яка хвилина їхнього життя стане останньою.

"Я пишу для всіх своїх закордонних друзів! Вдумайтесь! Мільйони людей на планеті в цю саму хвилину (в тому числі мільйони дітей) живуть із очікуванням можливого ядерного удару. Як дисиденти у камері смертників. Як невиліковно хворі в повній свідомості останні дні. Жартують про останні години на Щекавиці. Купують йодид. Кажуть дітям – не хвилюйся, все буде добре, нічого страшного.
Який цей моральний терор щохвилини.", - поділилася виконавиця.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Раніше портал Знай повідомляв, співачка Марія Бурмака показала, як виглядала, коли вперше приїхала з Харкова: "Мені було 22".

Також наш портал інформував, Настя Каменських відвідала дітей, які борються з особистим ворогом, доки вся Україна відстоює свою свободу: "Страшним болем".

Окрім того, ми писали, Наталія Могилевська нагадала українцям одну зі своїх найпопулярніших пісень: "Коротка київська осінь".