М'ясо та молочні продукти дуже сильно подорожчали з початку війни і така тенденція може спостерігатися й надалі, як повідомляють експерти, а попереду ще холодна зима. Українські супермаркети регулярно оновлюють ціни, тому споживачі можуть дізнатися, де придбати цей продукт дешевше.

Зважаючи на дані моніторингу цін від порталу Мінфін, у магазинах знову піднялася ціна на м'ясо, цього разу на курятину. За кілограм філе доведеться віддати в середньому 135,6 гривні, і це на 2,10 гривні більше, ніж було минулого місяця. Але і це не стеля, далі – дорожче.

Курятина, скріншот з відео

Згідно з моніторингом, в окремих мережах супермаркетів у серпні вартість одного кілограма курячих стегон була на рівні 95,85 гривень. Нині їх ціна така:

  • Novus – 96,99 грн;
  • Varus – 96,90 грн.

Середня вартість курячої гомілки – 75,45 гривень, що на 5,60 гривень більше за серпневу (69,85 гривень)

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

У магазинах зараз ціни такі:

  • Novus – 79,99 грн;
  • Varus – 70,90 грн.

Магазин, фото знай.ua

Також ціни дуже зросли на крупи, цукор, олію, овочі та фрукти. Аналітики радять українцям вже зараз закуповуватись продуктами на зиму, адже вона обіцяє бути дуже складною.

Раніше ми писали про те, що непідйомні ціни та дефіцит: тепличні овочі стануть менш доступними для українців

Як повідомляв Знай.ua, водіям, які вирішили заощадити на бензині загрожує величезний штраф: перевищує вартість транспорту та позбавляє прав

Також портал Знай.ua писав, що зниження пенсій у 2023 році: у Мінсоцполітики дали вичерпну відповідь, що чекає на українців