Відомий музикант, фронтмен відомого гурту "ТІК" Віктор Бронюк розповів, що під час атаки іранських дронів-камікадзе в Одесі знаходився неподалік епіцентру подій. Подробиці він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Віктор Бронюк розповів, що приїхав до Одеси з метою виступити для вимушених переселенців із Луганщини, проте повноцінний концерт довелося скасувати через російських окупантів, які атакували місто іранськими дронами.

Віктор Бронюк. Фото: скрін youtube

"Одеса зустріла атакою іранських дронів-камікадзе, але обійнятися з нашими луганцями не завадила", - зазначив виконавець.

Віктор Бронюк додав, що знаходився практично в епіцентрі подій і на власні очі бачив дрони та роботу української ППО.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

"Вдень під час репетиції почався обстріл Одеси – бачили 2 іранські безпілотники і ППО-шки, що працювали прямо над нами.
На жаль, внаслідок атаки було пошкоджено адмінбудівлю у припортовій зоні і через кац.пів вкотре загинули цивільні…", - розповів музикант.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Віктор Бронюк із групи "ТІК" вчепився у свій інструмент і знайшов панацею від зневіри: "Безцінні миті".

Також наш портал інформував, Ольга Сумська згадала молодість та перші поступи у столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично і зворушливо".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, колишній компаньйон Дантеса Вадим Олійник вирушив у гори черпати натхнення в компанії загадкової леді: "Місце сили".