Український актор Артур Логай, який став популярним за ролями у серіалах "Київ вдень і вночі" та "Моя улюблена Страшка", не часто ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями в Instagram, де за його життям стежать понад 130 тисяч людей.

Зараз він вирішив пожартувати на військову тему, а точніше - на тему оголошеної у рашистів мобілізації, яку вони самі спростовували ще кілька місяців тому, але "щось сталося".

Артур Логай. Фото: скрін youtube

Росіяни показали, наскільки вони боягузлива нація, що навіть власні права вирішили не відстоювати на майданах. А тепер ще більше дружин, ще більше матерів і дітей ніколи не побачать своїх захисників, яких російське керівництво відправить на вірну смерть. Бо воїни ЗСУ вб'ють усіх до останнього, щоб Україна завжди була вільною та незалежною.

— Цікаво, а часткова мобілізація – це що це, як взагалі?

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

— Псс, Вань.

— Га?

— Це коли призовуть повністю, а назад поїдеш частинами.

— Та гаразд, ви що хлопців, я ж взагалі-то за мир.

Артур Логай. Фото: скрін youtube

"Я взагалі поза політикою", "Вам дуже підходить розмовляти українською мовою", "Могилізація", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, переможець "Танці зі зірками" Артур Логай притиснувся до дружини і показав дивний ранковий "ритуал": "Тільки встигла проковтнути"

Як повідомляв "Знай.uа", переможець "Танці зі зірками" Артур Логай влаштував безлад на кухні і ефектно "отримав" від дружини: "Дебіліно-бомбіно"

Знай.ua писав, зірка "Моя улюблена Страшко" Артур Логай заговорив про другий сезон серіалу і дорікнув Ірині Поплавській: "Мені б хотілося"