Ольга Фреймут, відома в Україні виключно по телепередачі "Ревізор", періодично викладає пости щодо війни та окремих людей, які захищають нашу країну, щодня ризикуючи своїм життям.

Сьогодні у Instagram, де за її життям стежать понад 650 тисяч людей, вона поділилася доволі неприємною історією із міста Коломия, Івано-Франківська область. Вона стосується ліцею №1, одного з учителів та дітей.

Ольга Фреймут, фото: Instagram

"Звільнили вчительку в Коломиї. Її учні – учасники республіканських олімпіад. У свої 64 Олеся Гудим'як стала непотрібною. Звільнили без пояснень. Хоча ще в червні директор ліцею №1 Мирослав Граб обіцяв, що у вересні з вересня роботу. Звертаюся до департаменту освіти та науки Івано-Франківської ОДА - поверніть дітям улюбленого вчителя", - пише Ольга Фреймут.

Ольга Фреймут, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

До цього у публікації вона розповідала, що має авторську колонку про повномасштабну війну в Україні, в британській газеті. Там відсутня цензура. Ольга висловила подяку колегам.

"Дякую за влучні порівняння та доречні слова!", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, Оля Фреймут похвалилася роботою в Британії, але викликала глузування передплатників: "Чого стільки помилок?"

Як повідомляв "Знай.uа", Ольга Фреймут повернулася туди, де народилася, показавши дітей із загиблими батьками: "У мами немає сил розмовляти"

Знай.uа писав, 16-річна дочка Ольги Фреймут Злата Мітчелл відповіла за інтимні фото після реакції мами: "Вигоню з дому..."