Успішна українська телеведуча, журналістка та колишня модель, дружина народного артистка України Юрія Горбунова Катя Осадча розмістила відео у соціальній мережі. Вона показала, як український народ зустрічає ЗСУ на ранньо окупованих територіях.

Відповідні кадри Катя Осадча продемонструвала у своєму аканті у Instagram.

«Наші ЗСУ Вічно можно дивитися, на воду в яку падають окуповані мости, на вогонь по ворогу і як наші хлопці звільняють нашу землю! Ми всі ладні обіймати, годувати оладками, “що залишилися” та стояти на колінах перед нашими Героями! Українці чекають в кожному тимчасово окупованому місті Слава ЗСУ! Слава Героям! Ми пишаємося кожним і кожною», - підписала видеоролик знаменита журналістка.

Після таких кадрів українська публіка не змогла втриматись від емоцій. Фоловери телезірки не змогли пройти повз такий відеоролик і стали писати свої відгуки під публікацією.

Катерина Осадча, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

«Сльози счастя», «Слава ЗСУ», «Дякуємо вам Слава ЗСУ», «Слава нашим ЗСУ і всім хто причетний до звільнення кожного клаптика нашої Неньки!», «Сльози радості за людей в звільнених з-під ху..лостанської окупації місцях і просто неймовірна гордість за нашу наймогутнішу армію світу – ЗСУ», «Дякуємо вам за вашу мужність і героїзм і низький уклін вам дорогі наші захисники! Ви найкращі, ми чекаємо на вас і повертайтеся живими додому! Героям слава!», - залишають комментарії фолловери Каті.

Коментарі на пост Каті Осадчої в Instagram

Коментарі на пост Каті Осадчої в Instagram

Коментарі на пост Каті Осадчої в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Катерина Осадча показала свого малюка у садочку, якого більше немає.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва імпозантно відкинулася на стільчику та заговорила про важливе.