Знаменита українська співачка, радіоведуча та кума Дзідзьо Оля Цибульська, яка зовсім недавно розкрила публіці свого чоловіка, заговорила про розлучення. Про це вона написала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська завжди відкрита зі своїми шанувальниками і намагається регулярно спілкуватися з ними та навіть давати поради на різні теми. На цей раз співачка, яка лише кілька днів тому показала публіці свого чоловіка, заговорила про нове життя після розлучення, на щастя, не свого.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Оля Цибульська відповіла на запитання шанувальника чи шанувальниці про те, як почати все наново після розлучення з другою половинкою. Прямої поради зірка не дала, а відповіла трохи завуальовано, процитувавши нещодавно прочитані рядки.

Оля Цибульська. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

"Нещодавно прочитала, що коли людина хоче почати нове життя, це не означає, що вона хоче кардинально змінити все. Просто хочеться трохи більше за кохання і трошки більше грошей", - написала Оля Цибульська.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, чоловік Олі Цибульської вперше показав себе і відповів, як реагує на чутки про роман дружини з Дзідзьо: "Все має наслідки".

Також наш портал інформував, що переможниця "Холостяка 10" Даша Ульянова спокусливо виставила попу і нагадала, як задирати ніжки, щоб була хороша фігура: "Я повернулася".

Крім того, наш портал інформував, українська Кардаш'ян Олена Омович після довгої мовчанки за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".