Популярна українська співачка Jerry Heil (справжнє ім'я - Яна Шемаєва) радує армію шанувальників своєю унікальною музикою, але також не забуває про віддану аудиторію в Instagram, для якої розміщує безліч яскравих та свіжих публікацій.

Jerry Heil приголомшила шанувальників новиною про те, що навчатиметься у престижному музичному коледжі Берклі, з якого випустилися талановиті артисти. Заклад знаходиться у Бостоні, Яна їде туди на 4 роки навчання.

Скріншот із Instagram, Jerry Heil

"Берклі — важкодосяжна (АЛЕ ДОСЯЖНА!) мрія музиканта. Звідси випускалися Квінсі Джонс, Стівен Тайлер, моя любов, Чарлі Пут і ще неймовірна кількість відомих унікальних талантів💙💛" натхненно повідомила зірка.

Вступала співачка ще до війни, на початку лютого, проте війна з росією відволікала її від планів. Першого квітня дівчина вже отримала схвалення від коледжу, але вирішила нікому не розповідати, окрім близьких, до слушного моменту.

Популярні новини зараз

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

"Бо як це можливо розповісти? Що я очікую, кажучи вам це? Вирішила відкласти новину аж до дня, поки відкладати вже не буде куди, бо все одно люди дізналися би. Сьогодні такий день. 30.08.2022. Я на шляху в Бостон. Попереду вісім годин…А тоді ще чотири роки", - написала Шемаєва.

Раніше ми писали про те, що Jerry Heil та Alyona Alyona заглибилися в історію, щоб підняти бойовий дух українців: "Повертаємо актуальність старому"

Як повідомляв Знай.ua, Jerry Heil із подружкою закрутили танці з гламурним зеленим "інопланетянином": "Як ви один одному підходите"

Також портал Знай.ua писав, що співачка Jerry Heil вирішила повчитися у Даші Квіткової з "Холостяка": "Є дві основні теми"