Відома українська співачка, народна артистка України, та кандидат філологічних наук Марія Бурмака підтримує зв'язок зі своїми шанувальниками. Вона є активною користувачкою соціальної мережі, на її акаунт підписані понад 60 тис. осіб, які чекають від неї новин про особисте та творче життя

Марія Бурмака, фото: facebook.com/maria.burmaka

Як відомо, з початку повномасштабного вторгнення Марія перебувала за кордоном. А зараз вона повернулася до дому й розповіла шанувальникам, що від того неймовірно щаслива.

Відразу після повернення співачка зустрілася зі своїми знайомими й друзями, а також не забула про двоюрідну сестру Інну Павленко. Як відомо, раніше було багато розмов йшло навколо її двоюрідного брата, колишнього міністра у справах сім'ї, молоді та спорту Юрія Павленка. З сестрою вона раніше не часто публікувала фото, а піл час війни вона вирішила побачитись з нею, тим більше з нагоди її дня народження.

А нещодавно співачка на своїй сторінці написала, що мріє про Перемогу та розповіла підписникам, що вона не уявляє свого життя без України.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Показати ще

"Ми всі мріємо про закінчення війни. Про Перемогу, якою б вона не була (я реалістка, тому вірю в дипломатію). Все що я можу-співати, молитись, збирати кошти і писати пісні. Але ніде я не бачу себе. Тільки в Україні. Вона-це я. Я-це Вона", - написала зірка.

Нагадаємо, Марія Бурмака вирішила змінити репертуар та несподівано згадала про відьму: "Пісня просто бомбезна".

Раніше ми писали, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видрано м'ясо на руці, померло дві собаки".

До слова, Alyona Alyona і Jerry Heil показали, як проводять час в Європі: "Серцем з Україною".