Українська співачка Тіна Кароль має неймовірну популярність серед шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її акаунтом у соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони підписників. Зараз співачка активно підтримує рідну країну на благодійних концертах та практично безперервно подорожує світом заради допомоги

Тіна Кароль, фото Знай.uа

Співачка розповіла про свій проєкт "Молода кров" в ефірі Єдиних Новин.

Як відомо, не так давно її новий підопічний Дмитро Жук представив перший трек з нового альбому "Мені так бракує тебе" в мережі youtube. А вихід альбому запланований на осінь.

Тіна розповіла, що з Дмитром познайомилась ще до війни на проєкті "Танці з зірками." Молодий хореограф вразив співачку й вона вирішила допомогти проявити його талант.

Популярні новини зараз

Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Також співачка трохи розкрила карти, стосовно нового альбому Діми та розповіла, що в основному його пісні в ньому будуть танцювального жанру.

Крім того, в ефірі передачі Тіна зробила заяву стосовно російського шоубізнесу:

"Я додам, що ми відміняємо весь російській шоубізнес в Україні"

А крім того вона зауважила, що у нас творча нація та найдеться ким замінити російських артистів.

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль надивилася на Зеленську, розставила ніжки та "вбила" суворим поглядом: така дружину президента точно образити не дасть.

Як повідомляв Знай.ua, Тіна Кароль злилася в єдиному співі з сотнями людей з усіх куточків світу: "Передавати цю зливу".

Також портал Знай.ua писав, що Тіна Кароль підкотила до ведучого, навіть не зважаючи на його дівчину: "Неодружений - вільний чоловік"