Танцюрист, суддя телевізійних проектів "Танцюють всі!", "Україна має талант", "Танці з зірками" та телеведучий програми "Твій день" Влад Яма часто ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями в Instagram, де за його життям стежать понад 540 тисяч людина.

Зараз він разом із сім'єю перебуває в США, куди перебрався з першого ж дня війни, встигши втекти до заборони чоловікам на виїзд за кордон. Звідти Влад у Stories застиг фотографію Володимира Зеленського, який, на його думку, може самостійно потягатися з Мстителями з кіноселену Marvel, зі щитом і в шикарному костюмі.

Влад Яма, скріншот: Instagram Stories

А ось наступна Stories більше ставить запитання, ніж на них відповідає. 9 серпня 2022 року біля Євпаторії, що у тимчасово окупованому Криму, сталося кілька потужних вибухів на рашистському аеродромі. ЗСУ завдали цього удару, або росіяни знову покурили в недозволеному місці - невідомо. Проте Влад Яма здивував.

"Стільки веселих мемів у мережі... але мені чомусь сумно", - написав він.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Влад Яма, скріншот: Instagram Stories

Танцюрист не уточнив, що є причиною поганого настрою - 8-річна окупація півострова або удар по рашистському аеродрому, проте фактом є те, що настрій знищення їхньої військової інфраструктури підняло до небес.

Нагадаємо, легенда "Танців із зірками" Влад Яма показав процес, який дарує йому задоволення: "Почав робити це у 15 років"

Як повідомляв "Знай.uа", Влад Яма притиснув "його" до губ, щоб показати не тільки танці: навіть сорочку злегка розстебнув

Знай.ua писав, легенда "Танців з зірками" Влад Яма навчив українців запалювати, втікши в США на початку війни: "Ось він привід"