Мер Львова Андрій Садовий розповів, що під час ранкового обстрілу 11 людей отримали поранення. Серед них трирічний Артем, який разом з мамою приїхав з Харкова, рятуючись від війни.

Про це Андрій Садовий написав у своєму телеграм-каналі.

"Але російська ракета знайшла їх у Львові. Дитині надали всю необхідну допомогу. Загрози життю немає. Ще 3 постраждалих у важкому стані в реанімації. Наші лікарі роблять все можливе, щоб їх врятувати. 7 людей загинуло.", - написав він. Андрій Садовий

Андрій Садовий. Скріншот

Як зазначив мер Львова, це перші смерті мирних мешканців на території міста. За словами Андрія Садового, наймолодшому загиблому 30 років. Мер міста наголосив, що зараз в Україні немає безпечних місць і закликав містян не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"Світла пам’ять 🕯 Ми сумуємо за загиблими, але повинні мати максимальну пильність. Ворог починає звіріти. Удари по цивільних об’єктах можуть збільшуватись. Сьогодні в Україні немає безпечних міст. Тому ще раз наголошую, прошу всіх мешканців – коли ви чуєте сирену, будь ласка, йдіть в укриття!", - додав він. Андрій Садовий

Публікація Андрія Садового у Телеграмі

Раніше Знай писав, окупанти завдали сильного ракетного удару по Львову: 6 загиблих, ще 8 поранених

Також ми писали, встановлено нові правила перетину держкордону України: необхідні документи

Нагадаємо, командир морської піхоти Сергій Волина звернувся до Папи Римського за допомогою для Маріуполя: "Не молитвами єдиними"