Українці вирушили на зимові свята відпочити на гірськолижному курорті "Буковель" і були шоковані місцевими цінами на їжу. Своїми спостереженнями вони вирішили поділитися в соцмережі "TikTok".

"Буковель. Як не витратити 45 тисяч, а увійти в 35 тисяч. Ми так-то "Мівінку" то не їмо, але раз на рік можна. Добре, хоч сніданки включені", - підписали відеоролик його автори.

На відео - дві порції супу швидкого приготування, в якому плавають сосиски, бутерброди з червоною ікрою, маслини, в'ялена ковбаска і дві пляшки пива «Корона».

«Казала вона мені, що не їстиме мівіну в Буковелі. Сьогодні, як побачили чебуреки по 120 гривень, глінтвейн за 90 і круасан за 185 гривень, спустилися з підйомника - каже: "Коли додому прийдемо, можеш мені мівінки заварити?"», - коментує свій обід автор ролика.

"Немає таких цін в Буковелі, не бреши, я за 2000 нормально відпочив», - не вірять деякі в коментарях.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

"Так як житло дороге на НР і Скай паси теж. І приїхали на 5 днів, сніданки включені. Якщо ви катаєтеся на лижах, то повинні знати, що їсти хочеться», - відповідає автор.

"Ви шо там, зовсім? поки вся країна їсть скумбрію по 8, Ви там шикуете" , "Тиждень в Туреччині на двох дешевше разом з переїздами і перельотами!!!", "Ми з дівчиною в номері їли сосиски, кетчуп, намазку і хліб з магазину», «Минулого року залишив 130 тисяч гривень за 3 дні... більше я в Буковель не поїду, краще вже в Європі кататися», - пишуть інші коментатори.

Нагадаємо, Оля Полякова в Буковелі, а Віктор Павлік повернеться до дружини-українські зірки розповіли, на що зважилися в Новий Рік.

Раніше ми повідомляли про те, скільки вихідних днів буде в українців в 2022 році, полний список.

Крім того, жінка повернулася додому з аеропорту і знайшла в багажі собачий корм замість подарунків на 3000 доларів: "Везла дитині куртку..."