Стало відомо про те, що у Львові встановили інтерактивну музичну ялинку. У чому її унікальність, і де на неї можна подивитися вже зараз.

Про це унікальне дерево стало відомо завдяки новому сюжету в програмі ТСН.Ранка. За основу взяли форму музичного інструменту-трикутника. У підсумку вийшло неймовірно красиве п'ятиметрове дерево.

Ялинка у Львові, фото: скріншот з відео

Створили ялинку з металу, і підсвітили її діодними стрічками, які прикрашені малими трикутниками. Кожен, хто захоче, може підійти і зіграти на них свою мелодію. Встановлено даний твір біля пам'ятника Франсу Ксаверу Моцарту-сина видатного композитора.

На урочисте відкриття запросили виступити етнічну групу під назвою "Курбаси". Також там колядували, і показували вертепи. Вся ця програма буде повторюватися протягом усіх різдвяних свят.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Ялинка у Львові, фото: скріншот з відео

"В основу ліг музичний інструмент, який називається трикутник, це древній інструмент, але з кінця 17-початку 18 століття він перекочовує і в симфонічну музику. Зокрема, був використаний у творах Моцарта", - зазначає Олексій Хорошко, який є головним художником театру імені Лесі Українки.

Ялинка у Львові, фото: скріншот з відео

Варто відзначити, що днями у Вінниці була також помічена незвичайна ялинка. На одній зі стоянок водії припаркували автомобілі так, щоб з висоти пташиного польоту була видна величезна ялинка. 120 учасників свої машини прикрасили святковою ілюмінацією.

Ялинка у Львові, фото: скріншот з відео

Кульмінацією того вечора стала пропозиція руки і серця від одного водія своєї коханої. Вона відповіла так, і тепер вони почали підготовку до весілля.

Нагадаємо, що в Україну завозять тисячі бракованих петард і феєрверків, під загрозою діти

Раніше повідомлялося, що проткуда ростуть "ноги" біля ялинки-історія головного новорічного дерева: причому тут любов

Також, топ найдорожчих ялинок України: яке місто витратило найбільше на святкування Нового року