6 грудня зранку на полонині Руна Ужгородського району було відновлено пошукові роботи людини, яка разом із друзями 4 грудня організувала катання на снігоходах. В лісі група втратила орієнтир та заблукала, попередньо розділившись на дві частини. Наступного дня, 5 грудня, двом членам цієї групи вдалося вийти на зв'язок і повідомити рятувальників, що перебувають на одній із турбаз у селі Лумшори.

Пошуки третього чоловіка продовжувалися до першої години ночі. Рятувальникам все ж вдалося натрапити на його слід – був виявлений його снігохід, але при цьому жодних ознак туриста.

Пошукову операцію відновили 6 грудня о п’ятій ранку. Рятувальниками було залучено 30 співробітників особового складу ДСНС та 7 одиниць техніки від гірських пошуково-рятувальних відділень Ужгорода, Іршави, смт. Міжгір’я, с. Нижні Ворота та с. Пилипеця.

Наразі рятувальникам допомагають 10 волонтерів.

Ситуація в регіоні є вкрай складною із-за значної сніголавини і небезпечної хуртовини. Зараз, поки дозволяють можливості, рятувальники здійснюють радіальний пошук навколо місця, де був знайдений снігохід та обстежують розташовані поруч будинки і урвища. Поки що жодних слідів туриста не знайдено.

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Нагадаємо, в Чернігівській області після аварії з тролейбусом спалахнула маршрутка

Як раніше повідомляв портал Знай.юа, що Карпати чекають хуртовини та мороз

Також Знай.юа повідомляв, що зпізнившись на роботу, гірник чудом врятувався від жахливої трагедії