Гуртожитки не завжди виправдовують очікувань студентів і вони скаржаться на умови проживання. Втім, іноді ситуації геть незрозумілі. Саме така сталася в гуртожитку №4 Львівського національного університету ім. Івана Франка, що розташовується на вулиці Пасічній. Тут декілька студентів замість чистої вбиральні побачили розтрощене приміщення, як раніше було в повному порядку.

Студенти не витримали й зафільмували побачену у вбиральні ситуацію. На кадрах видно, що умивальники цілком розтрощені, а кахель, яких знаходився навкруги перетворився в купу сміття. Зазначимо, що поряд нікого, хто прибирав би приміщення в цей момент – не було.

Студент показав умови в гуртожитку Львова, скріншот з YouTube

Відповідне відео з місця події опинилось в місцевому телеграм-каналі, звідти воно почало швидко поширюватись мережею, пишуть “Львівські новини”. Нині кадри стали популярними та швидко поширюються.

Студент показав умови в гуртожитку Львова, скріншот з Telrgram

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Як повідомив сам автор відео, ситуація мала місце ввечері неділі. Він вирішив перед сном почистити зуби та умитись. Зайшовши до приміщення, не повірив своїм очам - побачив картину на яку не міг очікувати. Частина вбиральні з умивальниками була зруйнована. Нині невідомо хто саме розтрощив пів кімнати. Адміністрація закладу інцидент наразі ніяк не прокоментувала.

Нагадаємо, Викладачка відреагувала на запізнення студентів "тюремним" жаргоном і покрила матом: "Понти дешеві будете бити на районі"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Таргани заселилися в гуртожиток раніше за студентів - "Мирно чекають з домашньою їжею"

Також "Знай.uа" писав, Українські гуртожитки ретельно перевірили на рівень безпеки: заколочені вікна, стара проводка та інші загрози

Також портал "Знай.uа" писав, Львівський виш вляпався в скандал через публікацію щоденника сталкерів з зони ЧАЕС, за справу взялися копи: "Знайти цього студента не проблема"