У Львові двоє підлітків спалило портрет президента РФ Володимира Путіна неподалік Оперного театру та зняли все це на камеру.

Про це повідомляє НТА.

Так, стало відомо, що у Львові двоє хлопців-підлітків забралися на дах будинку у центрі Львова неподалік Оперного театру та на камеру спалили портрет Володимира Путіна. На кадрах, які опублікували підлітки, видно, як вони підпалюють фотокартку, на якій був зображений президент Росії. Далі вони показали кадри панорами Львова.

Підлітки спалили портрет Путіна на даху біля Оперного театру, скріншот

У соціальній мережі користувачі похвалили підлітків за підпал фотографії Путіна. Однак, їх розкритикували за небезпечний підйом на дах. З цим погодилися в у поліції, адже коли учнів перевели на дистанційне навчання подібних випадків, коли неповнолітні шукають пригод на дахах, побільшало.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

"Проводимо профілактичні розмови, пояснюємо дітям, що руферство є небезпечним для їхнього життя та здоров’я. А ще за таке передбачається адміністративна відповідальність. Проводимо такі бесіди у всіх школах, коледжах. Раз у місяць буваємо у кожному навчальному закладі"– розповідає старший інспектор відділу ювенальної превенції Нацполіції Львівщини Олександр Колодій.

Підлітки спалили портрет Путіна на даху біля Оперного театру, скріншот

Варто зазначити, що хлопцям, які спалили портрет Володимира Путіна вже виповнилося по 16 років, тому правоохоронці на них склали протокол про правопорушення. Однак, оскільки вони є неповнолітніми, відповідатимуть за вчинки батьки. Вони можуть отримати штраф – до 1 700 гривень.

Нагадаємо, у Харкові компанія екстремалів влізла на дах багатоповерхівки посеред міста: "Тільки б на авто не впали". Харків'яни помітили компанію на даху

Раніше Знай писав, невідомі екстремали "осідлали" Північний міст: вид на київські затори з висоти пташиного польоту

Також Знай повідомляв, у Харкові охоронці "покарали" дітей, які грали на майданчику: змусили присідати 100 разів.