Відома своїми жорсткими заявами українська дитяча письменниця Лариса Ніцой розповіла історію, яка сталася на одному із заходів.

Про це стало відомо завдяки її новій публікації в соціальній мережі Facebook, де вона регулярно неоднозначно висловлюється на різні теми. В основному, мова йде про українську мову.

Цього разу вона відвідала книжкову толоку, де молодий хлопець придбав всі її книги, і попросив підписати, перераховуючи імена дітей. Ларисні Ніцой стало цікаво, кому ж це все, і хто він для цих дітей.

Виявилося, що у нього 27 двоюрідних братів і сестер, і у них є діти, всі книги він хоче подарувати їм.

Шанувальник письменниці пам'ятає імена кожного з них, адже, вони часто збираються всією сім'єю. Однак, загальної фотографії у них так і немає, так як вони таке не люблять.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Лариса Ніцой зазначила, що після того як чоловік пішов, вони з подругою довго дивилися йому услід і посміхалися.

Пост написала для того, щоб звернутися до сім'ї хлопця, якого звуть Ігор Васюник.

Лариса Ніцой, фото: Facebook

"Будь ласка, не будьте такими жадьобами. Так, так, саме жадьобами. Поділіться з нами вашою родинною радістю. То не реклама вас і не туліть сюди розмови про якусь там скромність - це тут ні до чого. Мова про те, що ви можете подарувати українцям усмішку! Ми глянемо на вашу величезну родину - і порадіємо, що в нас є така дивовижа. Ми усміхнемося. І на душі стане привітніше. У багатьох на душі стане тепло. Хіба вам жалко, щоб нам, дивлячись на вас, стало сонячно? Ваш приклад надихає, бо вертає українцям віру в родинні цінності. Чекаємо з нетерпінням ваше родинне відео" - підсумувала пост Лариса Ніцой.

Нагадаємо, захисниця української мови Лариса Ніцой розповіла про фестивалі: "Не бачу "обколотих", "нанюханих", "угашених"

Як повідомляв Знай.ua, Лариса Ніцой показала сумні реалії українських дітей: "Коштує 12 тисяч, не можу собі дозволити"

Знай.ua писав, Лариса Ніцой після сутички з "Green Grey" накинулася на українців: "Ви пособники окупантів..."